fbpx

Kontakt os på +4522602085

iPhone reparation Viborg

Reparation af iphones og andre mobiler skal være nemt, hurtigt og billigt.
Det er allerede irriterende at din Iphone er gået i stykker og derfor har vi valgt, at din reparation skal være så let og hurtigt, at du vælger en reparation frem for en ny mobil.

VI har valgt at ligge vores butik på strøget i Viborg, så du kan indleverer din mobil til reparation og foretage dagligdagens indkøb, mens vi reparerer din telefon.

Vi har Walk In service, så du helt uden forudgående aftale kan komme forbi og indleverer din mobil til hurtig reparation. Har vi de nødvendige reservedele på lager (hvilket vi næsten altid har) vil vi kunne lave de fleste skader på under 45 minutter.

I Fonia Viborg benytter vi altid kvalitets reservedele, med lang holdbarhed og naturligvis 2 års garanti. Vi har erfarne teknikere og lave priser.

Se priserne for de forskellig iphone dele her.:

Vi tilbyder reparation af en lang række mærker

Vi er fleksible i vores services, og vores kompetente medarbejdere kan også udføre reparationer på en lang række smartphones. Vi tilbyder blandt andet service på:

Vi har afdelinger i både Viborg, Randers, Århus og Silkeborg, så du nemt kan få lavet din mobil ligegyldigt hvilken by du arbejder i.
Har du spørgsmål ring da gerne til os på Tlf.: 34 10 35 10 eller send en mail i formularen til højre

Send en forespørgelse og spar 5%

© Copyright - Myrepair.dk