Erhverv

Skal du ikke have en erhvervs aftale?

Smartphones, tablets og computere er hvad en professionel virksomhed, bruger i dag, og det kan selvfølgelig betyde at, enhederne kan gå i stykker, og det kan betyde nede tid, hos en virksomhed, og det er der ikke er tid til i dag, så slip for at vente i flere uger.
Vi tilbyder en erhvervsaftale, som gør at du hurtig kan komme videre, i 90% af alle tilfælde kan vi klare reparationer for vores erhvervskunder indenfor 45 minutter.

Allerede i dag har vi en del erhvervs aftaler, som vi hjælper hurtigt videre, bla. Viborg Kommune, institutioner, skoler og børnehaver.

Rabataftaler

Som erhvervskunde hos MyRepair.dk giver vi også specielle rabataftaler, som kan tilpasses til jeres behov.
Vi giver også en mulighed for at, jeres virksomhed kan betale via faktura og hvis i har specielle ønsker, som fx en måneds regning, istedet for mange små kan vi også klare det.

Afhentning & levering

Kan du ikke komme til vores forretning ? så lad os hente jeres enheder, vi kan tilbyder at, afhente og levere jeres enheder hos din virksomhed, så du ikke skal tænke på det.

Walk-in service

Kommer du forbi vores forretning, så er du hurtigt videre, der er mulighed for at komme frem i køen med en erhvervsaftale, kan du komme frem i køen, så du er hurtig videre, din reparation er oftest klar på ca. 60 minutter.

Send dine enheder til os.

Bor du langt væk eller skal på ferie ? så send dine enheder til os med posten, så sender vi dem tilbage igen, når de er bleven lavet.

Du kan kontakte os på nedenstående kontaktformular, så vil vi vende retur med et uforpligtende oplæg:

Kontakt os på 22662085 eller på butik@myrepair.dk