Kontakt os på +45 34 10 35 10

Ipad reparation Århus

Hos Fonia tilbyder vi en lang række services på iPads, og det inkluderer reparation af alle modeller. Vi udfører alle vores reparationer med kvalitetsdele, og du får samtidig en 2-års garanti på alle udskiftede dele.

Reparation af iPads i hele midtjylland

Alle vores reparationer er udført af professionelle teknikere, som altid yder en kompetent service – din iPad vil efter reparation være så god som ny. Vi forsøger at være til rådighed i hele landet, hvorfor vi har afdelinger i både Århus, Vejle, Randers og Silkeborg. På den måde sikrer vi os, at vi er tætte på dig. I alle vores afdelinger har du mulighed for at kigge forbi til en uforpligtende snak, ligesom vi ligeledes tilbyder en gratis diagnose og/eller fejlfinding af din iPad. Vi har i alle afdelinger mulighed for walk-in aftaler, hvor du i løbet af højst 45 minutter kan få din iPad tilbage fra reparation. For åbningstider samt kontaktinfo for de specifikke afdelinger kan du se længere nede på siden.

Professionelle teknikere, som brænder for at yde en god service

Her hos Fonia består vi af et hold professionelle teknikere, som brænder for det, vi laver. Vores team består kun af kompetente teknikere, som udfører alle services professionelt. Her hos Fonia går vi op i, at vi udfører et stykke arbejde af høj kvalitet, og vi bestræber os på at tilbyde de bedste løsninger til laveste pris. Vi tilbyder reparation af blandt andet:

Skærmudskiftning
Tænd-/slukknap
Ørehøjtaler
Mikrofon
Batteriudskiftning
Vibratorudskiftning
Højtalerudskiftning
Diagnose/fejlfinding

Er din reparation ikke på listen? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 34 20 35 10, hvor vi står til rådighed mandag til fredag fra kl. 10 til 19. Vi vil gøre os umage for at besvare dine spørgsmål, så vi sammen kan finde en løsning. Du kan også sende os en mail på Kontakt@fonia.dk. Vi bestræber os på at svare på alle vores mails inden for 24 timer.

Vi reparerer alle typer iPads, og i topmenuen kan du vælge din model. Herunder kan du ydermere læse nærmere om priser, reparationer og eventuelt andet.

Send en forespørgelse og spar 5%

csr-maerket logo

© Copyright - Myrepair.dk