Århus 8000 C

ÅrhusÅrhus er i dag Danmarks 2 største by med mere end 300.000 indbyggere fordelt over et forholdsvist stort geografisk område.
Byen er traditionelt opbygget med et stort centrum og masser af småbyer i oplandet.

Særligt for Århus er motorvejen både mod syd og Nord, der har en hel perlerække af småbyer tæt på 8000 Århus, naturligvis pga muligheden for lavere huspriser og alligevel nem tilgang til byen.

Byen er en havneby og har en meget stor og internationalt kendt havn, hvor rederierne i tiderne morgen fik lavet deres skibe på Dokken.

I dag er dokken omdannet til bolig og kulturområde, hvor store boligprojekter de seneste år er færdiggjorte og bl.a. også biblioteket er rykket ind.

Der er flere store butikscentre i Aarhus centrum og meget tæt ved finder du City-Vest, der er det største indkøbscenter i Århus Vest.
Det er i sin tid opbygget i forbindelse med Gellerup planen og er et 3 etagers stort indkøbscenter med alt hvad du har behov for.

Her finder du Fonia centralt placeret og med mulighed for at få din iphone repareret mens du handler i centerets øvrige butikker.

I fonia Århus kan du få alle typer mobilmærker repareret og vi har et særligt godt lager af iphone reservedele, da vi laver rigtig mange af dem.

Det er både skærme, knapper og skift af batteri mv.

Læs mere på vores forside om Iphone reparation i Århus