iPad

Hos Myrepair.dk tilbyder vi reparation af samtlige iPhone modeller. Vi er et professionelt værksted, som brænder for det vi laver, og et team som går op i kvalitet mere end noget andet. Vi bruger kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, når vi foretager reparation af iPhone.

Vi er specialister i skift af glas på iPhone

Den suverænt mest hyppige reparation af iPhones, som vi støder på, er skift af glas. Det sker ofte, at iPhone skærmen bliver beskadiget, hvis telefonen eksempelvis bliver tabt på et hårdt gulv. Se vores lave priser på skift af glas på iPhones her på denne side.

Vi kan reparere alle skader på alle iPhones!

Lige meget hvad din iPhone fejler, så kontakt os for et tilbud på en iPhone reparation. Vi reparerer hurtigt og effektivt alle skader på iPhones, f.eks.:

  • Skift af glas
  • Skift af kamera
  • Skift af bagcover
  • Skift af batteri

iPhone reparation i Viborg

Det er selvfølgelig utroligt ærgerligt at stå med en ødelagt iPhone, men det er dog heldigvis ikke altid nødvendigt, at købe en helt ny telefon eller for den sags skyld vente dage eller uger på at den bliver repareret. Hvis du kommer forbi vores eksperter i Viborg, kan vi i mange tilfælde reparere din iPhone på under 30 minutter og det er desuden til billige priser. Vores fejlsøgninger er helt gratis.

Vi ser frem til at betjene dig og din iPhone i en af vores afdeling.

Send os din iPhone med posten

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores afdeling, er det naturligvis også muligt at sende din iPhone til os med posten.

Har du spørgsmål vedrørende reparation af din iPhone, kan du udfylde formularen her til højre på siden.
Oplys gerne:
– Navn og kontaktoplysninger
– Hvilken model det er? (iPhone 3G, 3GS eller 4)
– Hvad der skal repareres?

Når vi har modtaget din forespørgelse, vil vi kontakte dig samt rådgive dig til den rette iPhone reparation.

Vi reparerer selvfølgelig også alle andre typer fejl din iPhone måtte have, du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 20 86 83 69

iPhone reparation i Viborg,  kræver ingen tidsbestilling..